Αρχική » Δεν αντέχει ο πολυνίκης Coleman τελευταία ελπίδα τα Βλαστοκύτταρα!

Δεν αντέχει ο πολυνίκης Coleman τελευταία ελπίδα τα Βλαστοκύτταρα!

by admin

Ο θρύλος Ronnie Coleman, και πολυνίκης του Mr. Olympia θα κάνει θεραπεία με βλαστικά κύτταρα στην πλάτη του, (4;50) για να μπορέσει παράλληλα να βελτιώσει την κινητικότητα των ποδιών του.  [quote]Ο Coleman το ομολογεί,  Έχω 14 βίδες, έβαλα  2 κλωβούς  και 2 ράβδους. Η κυκλοφορία είναι δύσκολη όταν έχετε όλο αυτό το υλικό στην πλάτη σας! ..η κυκλοφορία στα πόδια μου  είναι κακή

O Coleman λέει ότι προπονείται στο γυμναστήριο Metroflex Gym τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά κάποιες φορές χωρίζει το χρόνο της προπόνησης  μεταξύ του σπιτιού και γυμναστηρίου. Ελπίζει μόλις τα πράγματα επιστρέψουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, να κάνει όλη την προπόνησή στο γυμναστήριο!
«Λόγω της αναπηρίας μου, μπορώ να κάνω μόνο 20 λεπτά τώρα,…κάνω ότι καλύτερο μπορώ »  «έχω δισκοκήλη στην άνω πλάτη στο κάτω μέρος της πλάτης σπονδυλολίσθηση, το δεξί πόδι είναι εντελώς μουδιασμένο και το αριστερό πόδι είναι μερικώς μουδιασμένο». Ο Ronnie Coleman δυσκολεύεται να καθίσει σε αυτή την κατάσταση.  Παρ όλα αυτά προπονείται και η θεραπεία που θα κάνει θα τον βοηθήσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του στα πόδια.

Ο Ronnie Coleman επισημαίνει πως έχει σοβαρά προβλήματα στην άνω και κάτω πλάτη με τους σπονδύλους του, ενώ αναφέρει πως ακριβώς κάτω από την καρδιά (σπονδυλική στήλη) έχει δισκοκήλη! 9:02 ..εκεί ακριβώς θα γίνουν οι ενέσεις [/quote] Ο ιδιος έχει μιλήσει με ανθρώπους  για τη θεραπεία με τα βλαστικά κύτταρα, και του είπαν ότι κάνει θαύματα!

Κάνοντας την θεραπεία με βλαστικά κύτταρα στην πλάτη του τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο ελπίζει ότι θα βελτιώσει τη δύναμη και τη λειτουργία του, επειδή η πλάτη του προκαλεί την αδυναμία στα πόδια του.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα